Walkthrough van Crisis on the Planet of the Apes voor PC / PS4

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Crisis on the Planet of the Apes voor PC / PS4.
Crisis on the Planet of the Apes: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Crisis on the Planet of the Apes! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Crisis on the Planet of the Apes is gepubliceerd op 2/03/2018 voor PC / PS4. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Crisis on the Planet of the Apes. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Crisis on the Planet of the Apes altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Crisis on the Planet of the Apes.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Crisis on the Planet of the Apes, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360