Walkthrough van Metropolis: Lux Obscura voor PC / PS4

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor Metropolis: Lux Obscura (PC / PS4).
Metropolis: Lux Obscura: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Metropolis: Lux Obscura en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4, de datum waarop Metropolis: Lux Obscura werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

In de volgende truccen pagina van Metropolis: Lux Obscura je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Metropolis: Lux Obscura, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360