Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala (PC / PS4)

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Enigmatis 3: De schaduw van Karkhala is het afsluitende hoofdstuk van een trilogie van groot succes, een spannend verhaal van onderzoek vol avontuur, puzzels en oude mysteries. Volg het spoor van een Predikant het kwaad en het ontrafelen van de mysteries op het Hoogtepunt van Karkhala!

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4, de datum waarop Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Maple Creek

Volg de Predikant op de Berg

Wijze man gedood in de Cabine

Expositie van het Verhaal

Klusjesman reparaties aan de Molen

Het Klooster Mysterieuze

Ontdek het Klooster als een Archeoloog

Ontdek het Gebied van de Dood, ijs

Stuk Portal

De woede van de God - de Laatste Confrontatie

Bonus Hoofdstuk 1

Bonus Hoofdstuk 2

Cherri Andrea640360