Regalia: Of Men and Monarchs: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Regalia: Of Men and Monarchs (PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Regalia: Of Men and Monarchs. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Regalia: Van de Mannen En Vorsten is een tactische RPG is gevestigd in een fantasie wereld vol rariteiten en wonderen. Stel uw groep, beginnen, het beheren van uw rijk, nieuwe vrienden maken, en uw vijanden verslaan in een gevecht.

Dit spel is uitgekomen op 18/04/2017 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Regalia: Of Men and Monarchs is gepubliceerd.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Regalia: Of Men and Monarchs van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Deel 17

Deel 18

Deel 19

Deel 20

Deel 21

Deel 22

Deel 23

http://www.youtube.com/embed/' frameborder='0' allowfullscreen>https://www.youtube.com/embed/d3PIuh_hTlk' frameborder='0' allowfullscreen>

Deel 24

Deel 25

Deel 26

Deel 27

Deel 28

Deel 29

Deel 30

Cherri Andrea640360