League of Evil: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van League of Evil (PC / PS4 / SWITCH / PSVITA)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van League of Evil. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

League of Evil is een actie spel, die u, als een agent, bionic, gaan op een missie om te verslaan van de Liga van het Kwaad. Gebruik uw acrobatische vaardigheden om te overwinnen levels vol vallen en versla je vijanden.

Dit spel is uitgekomen op 25/09/2016 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / SWITCH / PSVITA. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop League of Evil is gepubliceerd.

We hebben ook de trucs van League of Evil beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van League of Evil zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Elite Quests

Onmogelijke Missies

De Draak

Welkom in de Jungle

Wapens van Massa-Vernietiging

De Komeet Blok

Cherri Andrea640360