Walkthrough van Wild Guns Reloaded voor PC / PS4 / SWITCH

De pagina gewijd aan de trucs van Wild Guns Reloaded (PC / PS4 / SWITCH). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
Wild Guns Reloaded: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Wild Guns Reloaded. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / SWITCH. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Voor Wild Guns Reloaded hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Wild Guns Reloaded.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Wild Guns Reloaded, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360