Wild Guns Reloaded: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Wild Guns Reloaded (PC / PS4 / SWITCH)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Wild Guns Reloaded. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Wild Guns is een shooter in arcade-stijl, snelle, waarin de samenloop van het wilde westen en steampunk. De rol van Clint, Annie, Doris, of de hond Kogel met zijn sentry drone. En ook het plezier is gegarandeerd met de aandelen op vier in het gezelschap van je vrienden! Elk personage is in staat om te springen, springen en rollen en ontwijk de spervuur van kogels van de vijanden die je in staat zal zijn te verwijderen met hun eigen wapens!

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / SWITCH. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Voor Wild Guns Reloaded hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Wild Guns Reloaded.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360