Walkthrough van Elea voor PC / XBOX ONE

Voltooi Elea dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Elea: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Elea.

Weet je hoe je deze gids kan verbeteren? We zullen erg blij om te weten hoe, zodat we het artikel beter kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / XBOX ONE. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Elea, genaamd: Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Elea te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Een geest geruïneerd

Hier is de video Een geest geruïneerd, nummer 2 van de Gids van Elea. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Bay Zorg

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Elea, genaamd: Bay Zorg. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Herinneringen van Mars

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Elea te bekijken, getiteld: Herinneringen van Mars. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Drank Alice

Hier is de video De Drank Alice, nummer 5 van de Gids van Elea. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Herstel RSS

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Elea, genaamd: Herstel RSS. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Grote Ontsnapping

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Elea te bekijken, getiteld: De Grote Ontsnapping. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Credits

Hier is de video Credits, nummer 8 van de Gids van Elea. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360