Gal Gun 2: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Gal Gun 2 (PS4 / SWITCH)

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Gal Gun 2 en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Help de meisjes om zich te ontdoen van de demonen, die hebben het, met behulp van het Kanon om de Feromonen voor absurde exorcisme. Vrijage het meisje van uw dromen in een spannend verhaal vol onverwachte wendingen. Met de hulp van de verleidelijke angioletta Z, betrokken raken in een relatie met Vereist, het meisje naast de deur, en met je jeugdliefde, Nanako. Het beheren van uw agenda-items, ontvangen missies van de meisjes en aan hun verzoeken om nieuwe missies te ontgrendelen en hoofdstukken. Uitgerust met de Demon Veegmachine, een geweldig apparaat geschikt voor het wegzuigen van de intimiderende bedreigingen demon Gal*Gun 2!

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PS4 / SWITCH. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Het Openen Van De Video

De Z - Gevonden Demonen

Kurona - Gevonden een Reusachtige Demon

Vereist - De Gave

Vereist - Crystal Gevonden

Vereist - De Praktijk

Vereist - Finale

Nanako - Op Nanako

De z heeft mij geroepen in het zwembad

Op Zoek Naar Kurona

Kurona heeft genomen mij

Nanako - Onderzoek in de Bibliotheek

Nanako - Finale

Cherri Andrea640360