Cosmic Star Heroine: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Cosmic Star Heroine (PC / PS4 / XBOX ONE / PSVITA)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Cosmic Star Heroine! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

3 exotische planeten om te verkennen. Aliens, Robots, Magie. Technologieën vergeten, werelden geruïneerd, geesten, en geheimen. Een galactische dreiging. En een goede heldin die ze krijgen dingen op zijn plaats.

Cosmic Star Heroine is gepubliceerd op 11/04/2017 voor PC / PS4 / XBOX ONE / PSVITA. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

We hebben ook de trucs van Cosmic Star Heroine beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Cosmic Star Heroine zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Het Laatste Deel

Cherri Andrea640360