Walkthrough van The Invisible Hours voor PC / PS4 / XBOX ONE

Walkthrough en gids van The Invisible Hours tot PC / PS4 / XBOX ONE waaronder Gids voor de Doelstellingen van het Spel.
The Invisible Hours: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van The Invisible Hours, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

Dit spel is uitgekomen op 10/10/2017 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop The Invisible Hours is gepubliceerd.

We hebben ook de trucs van The Invisible Hours beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van The Invisible Hours zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Invisible Hours, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360