The Invisible Hours: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van The Invisible Hours (PC / PS4 / XBOX ONE)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van The Invisible Hours, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

De Onzichtbare Uur is een ingewikkelde gele waarin spelers kunnen vrij verkennen van een grote villa, met of zonder VR vizier, het onthullen van een dichte weefsel van verhalen allemaal met elkaar in verband. Een groep mensen krijgt een ongewone uitnodiging van de raadselachtige uitvinder Nikola Tesla, die biedt elk van hen de kans om te boeten voor de zonden geheim. Kort na de aankomst in de villa de laatste gast, Tesla is dood: vermoord. Een detective in het zweedse ongenade gevallen, Gustaf, Gustav, geloften te ontmaskeren van de moordenaar die zich verbergt onder de mist: een butler, een blinde, een man veroordeeld voor moord, de meest beroemde actrice in de wereld, de voormalige assistent van Tesla, de zoon van een rijke spoorweg magnaat, en de uitvinder en rivaal van nikola Tesla en Thomas Edison. Maar geen van hen is wat het lijkt. De speler is onzichtbaar en, als zodanig, kan volgen en observeren ongestoord de personages van het verhaal en het verkennen van de villa, op zoek naar verborgen aanwijzingen.

Dit spel is uitgekomen op 10/10/2017 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop The Invisible Hours is gepubliceerd.

We hebben ook de trucs van The Invisible Hours beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van The Invisible Hours zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360