Walkthrough van City of Brass voor PC / PS4 / XBOX ONE

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van City of Brass voor PC / PS4 / XBOX ONE.
City of Brass: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor City of Brass!

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

City of Brass is gepubliceerd op 18/09/2017 voor PC / PS4 / XBOX ONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van City of Brass. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Inleiding

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van City of Brass, genaamd: Inleiding. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Magie en Mysteries

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van City of Brass te bekijken, getiteld: Magie en Mysteries. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Zweep Ijs-Koud

Hier is de video Zweep Ijs-Koud, nummer 2 van de Gids van City of Brass. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Schilden

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van City of Brass, genaamd: Schilden. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Klop De Branden

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van City of Brass te bekijken, getiteld: Klop De Branden. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Fouten

Hier is de video Fouten, nummer 5 van de Gids van City of Brass. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het feit

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van City of Brass, genaamd: Het feit. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Versnelling

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van City of Brass te bekijken, getiteld: Versnelling. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Wenende Engelen

Hier is de video Wenende Engelen, nummer 8 van de Gids van City of Brass. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Nieuw Licht

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van City of Brass, genaamd: Nieuw Licht. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Overwinning

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van City of Brass te bekijken, getiteld: Overwinning. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360