Walkthrough van Cliff Empire voor PC

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Cliff Empire voor PC.
Cliff Empire: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Cliff Empire. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Cliff Empire vanaf 26/04/2018, voor de consoles PC. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Cliff Empire en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Bouw-Stad

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Cliff Empire, genaamd: Bouw-Stad. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De bouw van Kantoren en Banken

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Cliff Empire te bekijken, getiteld: De bouw van Kantoren en Banken. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Kernenergie en Universiteit

Hier is de video Kernenergie en Universiteit, nummer 2 van de Gids van Cliff Empire. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Verhoging van het Prestige van de Stad

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Cliff Empire, genaamd: Verhoging van het Prestige van de Stad. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De laatste

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Cliff Empire te bekijken, getiteld: De laatste. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360