Cliff Empire: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Cliff Empire (PC)

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Cliff Empire. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Na een nucleaire oorlog het leven op de Aarde onmogelijk geworden. Een mist van radioactieve dikke 300 meter hij bedekt de Grond. Wij zijn op zoek naar mensen die kunnen leven terug naar de Aarde.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Cliff Empire vanaf 26/04/2018, voor de consoles PC. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Cliff Empire en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Bouw-Stad

De bouw van Kantoren en Banken

Kernenergie en Universiteit

Verhoging van het Prestige van de Stad

De laatste

Cherri Andrea640360