Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire voor PC

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Pillars of Eternity II: Deadfire voor PC.
Pillars of Eternity II: Deadfire: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Pillars of Eternity II: Deadfire, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Voor Pillars of Eternity II: Deadfire hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Pillars of Eternity II: Deadfire.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van proberen, die beschikbaar is op deze site op een aparte pagina. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: hiermee kun je nieuwe trucs ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

De jacht een God, verlos uw ziel

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire, genaamd: De jacht een God, verlos uw ziel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Handen Welwillende

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire te bekijken, getiteld: Handen Welwillende. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Aloth Aangeworven

Hier is de video Aloth Aangeworven, nummer 2 van de Gids van Pillars of Eternity II: Deadfire. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Krijgers Schletro

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire, genaamd: Krijgers Schletro. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De beste Man en de Bruggen van Vuur

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire te bekijken, getiteld: De beste Man en de Bruggen van Vuur. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Herstellen van de Orde en de Dronken Zeeman

Hier is de video Herstellen van de Orde en de Dronken Zeeman, nummer 5 van de Gids van Pillars of Eternity II: Deadfire. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Beached, Aangeworven Serafen

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire, genaamd: Beached, Aangeworven Serafen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Doden De Man

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire te bekijken, getiteld: Doden De Man. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De raad Van de goden

Hier is de video De raad Van de goden, nummer 8 van de Gids van Pillars of Eternity II: Deadfire. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Kritieke Situatie

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire, genaamd: Kritieke Situatie. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Zout in de wond

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire te bekijken, getiteld: Zout in de wond. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De trots van de Familie

Hier is de video De trots van de Familie, nummer 11 van de Gids van Pillars of Eternity II: Deadfire. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Aangeworven Xoti

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire, genaamd: Aangeworven Xoti. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Door Het In Kaart Brengen Poort Maje

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire te bekijken, getiteld: Door Het In Kaart Brengen Poort Maje. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Verloren zaak met Goede Bedoelingen

Hier is de video Verloren zaak met Goede Bedoelingen, nummer 14 van de Gids van Pillars of Eternity II: Deadfire. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Biakara en Purakau

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire, genaamd: Biakara en Purakau. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Grootte op Nomu en Veen

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire te bekijken, getiteld: Grootte op Nomu en Veen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Eulogia voor de Doden

Hier is de video Eulogia voor de Doden, nummer 17 van de Gids van Pillars of Eternity II: Deadfire. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Vangen een glimp van de Toekomst

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire, genaamd: Vangen een glimp van de Toekomst. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Grootte Dhwrgas en Tahae

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire te bekijken, getiteld: Grootte Dhwrgas en Tahae. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Fluwelen handschoenen

Hier is de video Fluwelen handschoenen, nummer 20 van de Gids van Pillars of Eternity II: Deadfire. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De tijd van de Archmage

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire, genaamd: De tijd van de Archmage. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Lot Gemarkeerd

Druk tweemaal om de video nummer 22 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire te bekijken, getiteld: Lot Gemarkeerd. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Grootte Onadere en Desiwa

Hier is de video Grootte Onadere en Desiwa, nummer 23 van de Gids van Pillars of Eternity II: Deadfire. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Fluisteren van de Wandeling Oneindige

Dit is het onderdeel 24 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire, genaamd: Fluisteren van de Wandeling Oneindige. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De jacht seizoen

Druk tweemaal om de video nummer 25 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire te bekijken, getiteld: De jacht seizoen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Symbolen van de Dood

Hier is de video Symbolen van de Dood, nummer 26 van de Gids van Pillars of Eternity II: Deadfire. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Bestelde Diensten

Dit is het onderdeel 27 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire, genaamd: Bestelde Diensten. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Aangeworven Tekehu en Maia Rua

Druk tweemaal om de video nummer 28 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire te bekijken, getiteld: Aangeworven Tekehu en Maia Rua. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Harde Geneeskunde

Hier is de video Harde Geneeskunde, nummer 29 van de Gids van Pillars of Eternity II: Deadfire. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Allemaal Aan Boord

Dit is het onderdeel 30 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire, genaamd: Allemaal Aan Boord. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Bel Cornett

Druk tweemaal om de video nummer 31 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire te bekijken, getiteld: Bel Cornett. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Grootte Ikorno

Hier is de video Grootte Ikorno, nummer 32 van de Gids van Pillars of Eternity II: Deadfire. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Targlia op Cornett

Dit is het onderdeel 33 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire, genaamd: Targlia op Cornett. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Stelen van de Tijd van Bardatto

Druk tweemaal om de video nummer 34 van de Walkthrough van Pillars of Eternity II: Deadfire te bekijken, getiteld: Stelen van de Tijd van Bardatto. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De missie van Modwyr en Snijden op de Rodul

Hier is de video De missie van Modwyr en Snijden op de Rodul, nummer 35 van de Gids van Pillars of Eternity II: Deadfire. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360