Walkthrough van Wizard of Legend voor PC

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Wizard of Legend voor PC.
Wizard of Legend: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Wizard of Legend. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Wizard of Legend, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Voor Wizard of Legend hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Wizard of Legend.

Als je echt veel trucs wilt voor is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar op een andere pagina op deze site waarmee je, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, veel trucs kunt ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je onderaan, altijd op de toegewijde pagina.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Inleiding

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Wizard of Legend, genaamd: Inleiding. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Eerste Baas

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Wizard of Legend te bekijken, getiteld: De Eerste Baas. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Keizerin van Vuur

Hier is de video Keizerin van Vuur, nummer 2 van de Gids van Wizard of Legend. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Ice queen

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Wizard of Legend, genaamd: De Ice queen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De eindbaas en het Einde van het Spel

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Wizard of Legend te bekijken, getiteld: De eindbaas en het Einde van het Spel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Alle Vaardigheden en Spreuken

Hier is de video Alle Vaardigheden en Spreuken, nummer 5 van de Gids van Wizard of Legend. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360