Fox n Forests: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Fox n Forests (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Fox n Forests en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

FOX n BOSSEN is een actie platformer spel 16-Bits met RPG-elementen! Wijzigen van het seizoen direct en gebruik je kruisboog te onthullen het geheim van het 5e seizoen.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Fox n Forests. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3 Finale

Cherri Andrea640360