Walkthrough van White Night voor PC

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van White Night voor PC.
White Night: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor White Night!

De gids is mogelijks niet uitputtend! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen graag je rapporteringen toevoegen aan datgene dat al bestaat.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van White Night, genaamd: Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het Manor

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van White Night te bekijken, getiteld: Het Manor. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Selena en Elektriciteit

Hier is de video Selena en Elektriciteit, nummer 2 van de Gids van White Night. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Tweede Verdieping

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van White Night, genaamd: De Tweede Verdieping. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De planeten van de Tweede Verdieping

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van White Night te bekijken, getiteld: De planeten van de Tweede Verdieping. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Muziek en de Derde Verdieping

Hier is de video De Muziek en de Derde Verdieping, nummer 5 van de Gids van White Night. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Begane grond en de Ondergrond

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van White Night, genaamd: De Begane grond en de Ondergrond. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Definitief en Credits

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van White Night te bekijken, getiteld: Definitief en Credits. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360