The Banner Saga: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van The Banner Saga (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel The Banner Saga en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Beleef een episch verhaal van de vikingen in de role-playing game waar je de strategische keuzes die rechtstreeks van invloed zijn op uw reis. Smeed allianties tijdens de reis met uw caravan door een landschap van prachtige, maar arid op hetzelfde moment. Kies zorgvuldig degenen die zullen bijdragen tot de strijd tegen een nieuwe dreiging die gevaar voor een hele beschaving. Elke beslissing die je neemt tijdens het reizen, conversatie en te bestrijden heeft een groot effect op de uitkomst als het verhaal zich ontwikkelt. Niet alle van hen zal overleven, maar alles zal worden onthouden.

Dit spel is uitgekomen op 14/00/2014 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop The Banner Saga is gepubliceerd.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van The Banner Saga en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Deel 17

Deel 18

Cherri Andrea640360