Walkthrough van Sdorica Sunset voor IPHONE / ANDROID

Walkthrough en gids van Sdorica Sunset tot IPHONE / ANDROID waaronder Verbetert de Personages en Verschillende Trucs.
Sdorica Sunset: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Sdorica Sunset. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor IPHONE / ANDROID. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

We hebben ook de trucs van Sdorica Sunset beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Sdorica Sunset zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Sdorica Sunset, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Sdorica Sunset te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3

Hier is de video Deel 3, nummer 2 van de Gids van Sdorica Sunset. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Sdorica Sunset, genaamd: Deel 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Sdorica Sunset te bekijken, getiteld: Deel 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6

Hier is de video Deel 6, nummer 5 van de Gids van Sdorica Sunset. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360