Walkthrough van Scalak voor IPHONE / ANDROID

Walkthrough en gids van Scalak tot IPHONE / ANDROID waaronder .
Scalak: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Scalak. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Dit spel is uitgekomen op 23/05/2018 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor IPHONE / ANDROID. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Scalak is gepubliceerd.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Niveau 1-12

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Scalak, genaamd: Niveau 1-12. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Niveaus 13-24

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Scalak te bekijken, getiteld: Niveaus 13-24. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Niveaus 25-36

Hier is de video Niveaus 25-36, nummer 2 van de Gids van Scalak. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Niveaus 37-48

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Scalak, genaamd: Niveaus 37-48. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360