Darkness Rises: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Darkness Rises (IPHONE / ANDROID)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Darkness Rises! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

De duisternis verspreidt zich overal en verbergt een horde woeste demonen klaar om te breken met onze poorten. Het pad dat voor ons ligt zal moeilijk zijn, maar je moet volhouden en gaan naar de hel en als je wilt om te vernietigen het kwaad voordat ze verspillen onze wereld. Duisternis Stijgt is een revolutionaire Actie-RPG die een combinatie van de uitzonderlijke graphics, innovatieve gameplay en intense gevechten. Alles in de palm van uw hand.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: IPHONE / ANDROID. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds IPHONE / ANDROID of sinds het spel is uitgebracht.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Darkness Rises vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Cherri Andrea640360