Walkthrough van The Crew 2 voor PC / PS4 / XBOX ONE

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor The Crew 2 (PC / PS4 / XBOX ONE).
The Crew 2: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor The Crew 2.

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor The Crew 2 vanaf 28/05/2018, voor de consoles PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van The Crew 2: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van The Crew 2

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar op een speciale pagina! Een trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kan ontgrendelen.'

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Eerste auto en het vliegtuig

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Crew 2, genaamd: Eerste auto en het vliegtuig. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Besturing en Paus Johannes

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van The Crew 2 te bekijken, getiteld: Besturing en Paus Johannes. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Live Xtrem Piste 2

Hier is de video Live Xtrem Piste 2, nummer 2 van de Gids van The Crew 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Motorcross

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van The Crew 2, genaamd: Motorcross. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Reizen met de wagen

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van The Crew 2 te bekijken, getiteld: Reizen met de wagen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Sleep Missan Skyline r34

Hier is de video Sleep Missan Skyline r34, nummer 5 van de Gids van The Crew 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Monster Trucks

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van The Crew 2, genaamd: Monster Trucks. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Live Xtrem Piste 3

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van The Crew 2 te bekijken, getiteld: Live Xtrem Piste 3. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Race Harley Davidson

Hier is de video Race Harley Davidson, nummer 8 van de Gids van The Crew 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Een Ster

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van The Crew 2, genaamd: Een Ster. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Een supercar

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van The Crew 2 te bekijken, getiteld: Een supercar. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De reis van de oostkust naar het Westen

Hier is de video De reis van de oostkust naar het Westen, nummer 11 van de Gids van The Crew 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Shop nu

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van The Crew 2, genaamd: Shop nu. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360