Walkthrough van Prey: Mooncrash voor PC / PS4 / XBOX ONE

De pagina gewijd aan de trucs van Prey: Mooncrash (PC / PS4 / XBOX ONE). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
Prey: Mooncrash: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Prey: Mooncrash! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Prey: Mooncrash is gepubliceerd op 11/06/2018 voor PC / PS4 / XBOX ONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

De Vrijwilliger

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Prey: Mooncrash, genaamd: De Vrijwilliger. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Kijk uit waar je gaat

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Prey: Mooncrash te bekijken, getiteld: Kijk uit waar je gaat. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Accommodatie van het Team

Hier is de video Accommodatie van het Team, nummer 2 van de Gids van Prey: Mooncrash. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Pendeldienst

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Prey: Mooncrash, genaamd: De Pendeldienst. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Laboratoria Pytheas

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Prey: Mooncrash te bekijken, getiteld: Laboratoria Pytheas. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Marker Geheugen

Hier is de video De Marker Geheugen, nummer 5 van de Gids van Prey: Mooncrash. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Vertelde Me dat een kleine Vogel

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Prey: Mooncrash, genaamd: Vertelde Me dat een kleine Vogel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De genesis van de Typhon

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Prey: Mooncrash te bekijken, getiteld: De genesis van de Typhon. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het Werk van de Maan

Hier is de video Het Werk van de Maan, nummer 8 van de Gids van Prey: Mooncrash. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Security Officer,

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Prey: Mooncrash, genaamd: De Security Officer,. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Twee van de Volgende

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Prey: Mooncrash te bekijken, getiteld: Twee van de Volgende. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Sand storm

Hier is de video Sand storm, nummer 11 van de Gids van Prey: Mooncrash. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Verergert

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Prey: Mooncrash, genaamd: Verergert. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Test van Vuur

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Prey: Mooncrash te bekijken, getiteld: Test van Vuur. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Schoon

Hier is de video Schoon, nummer 14 van de Gids van Prey: Mooncrash. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

En dit is wat je wilt

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Prey: Mooncrash, genaamd: En dit is wat je wilt. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De vluchtelingen

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Prey: Mooncrash te bekijken, getiteld: De vluchtelingen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360