Yakuza 0: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Yakuza 0 (PC / PS4)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Yakuza 0. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

In Yakuza 0 speelt als een jonge jongen met de naam van Kiryu, 20 jaar, dat was min of meer gewoon in dienst bij de familie Dojima Tojo clan van zijn pleegvader, Shintaro Kazama. Kiryu eindigt wordt verdacht van moord na het verzamelen van geld van een kerel en dan dood gevonden in de plaats waar hij heeft afstand genomen van het geld. Deze kavel is een stuk grond begeerd door de Yakuza, die eindigt op het maken van Kiryu een doel te beschamen de clan en de aandacht trekken voor hun bedrijf. Dojima biedt een promotie naar iemand die het in de kluis, en in het einde, Kiryu is in de war van dit alles. Hij besluit om zijn naam te zuiveren, te beschermen zijn pleegvader uit naar de straf voor het feit dat gedaan word lid van de clan.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Is het niet genoeg? We hebben ook de trucs van Yakuza 0! Je kunt ze vinden in de juiste pagina met trucs en codes van Yakuza 0 van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door buiten de regels spelen, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

De Trainer voor is ook beschikbaar, op een aparte pagina. Een trainer is een programma dat, als het wordt uitgevoerd tijdens het spelen van het spel, trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Proloog

Gebonden door een eed

De makelaar in de schaduw

Een gouden kooi

Resolutie test

Een eerlijk leven

De manier waarop de Yakuza

Ontsnappen aan de donkere

De sleepboot van de oorlog

Gevangen

Wat is de moeite waard om een man

Een bed van donkere rivier

Nis van de wensen

Misdaad en straf

Obligaties en versterken van u

Het licht verspreid

Test van de liefde

Zwart-wit

Het einde en credits

Cherri Andrea640360