Walkthrough van The Eyes of Ara voor PC / IPHONE / ANDROID

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel The Eyes of Ara voor PC / IPHONE / ANDROID evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
The Eyes of Ara: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van The Eyes of Ara. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / IPHONE / ANDROID. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van The Eyes of Ara. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Kastelen betoverd van Schotland

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Eyes of Ara, genaamd: Kastelen betoverd van Schotland. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Spoken en geheime doorgangen

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van The Eyes of Ara te bekijken, getiteld: Spoken en geheime doorgangen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De uitlijning van de blue ray

Hier is de video De uitlijning van de blue ray, nummer 2 van de Gids van The Eyes of Ara. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het verkennen van de kamers op de bovenste verdieping

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van The Eyes of Ara, genaamd: Het verkennen van de kamers op de bovenste verdieping. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het vinden van de belangrijkste slaapkamer

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van The Eyes of Ara te bekijken, getiteld: Het vinden van de belangrijkste slaapkamer. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het ontgrendelen van de te houden

Hier is de video Het ontgrendelen van de te houden, nummer 5 van de Gids van The Eyes of Ara. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Draken en verborgen kamers

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van The Eyes of Ara, genaamd: Draken en verborgen kamers. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Te vinden het planetarium

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van The Eyes of Ara te bekijken, getiteld: Te vinden het planetarium. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De puzzel op te lossen van de planetaire

Hier is de video De puzzel op te lossen van de planetaire, nummer 8 van de Gids van The Eyes of Ara. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Een bewijs van mijn falen

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van The Eyes of Ara, genaamd: Een bewijs van mijn falen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Clementina

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van The Eyes of Ara te bekijken, getiteld: Clementina. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360