The Vagrant: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van The Vagrant (PC)

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van The Vagrant. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op The Vagrant, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Help Vivian, de Zwerver, de door landschappen, bruisende en dynamische terwijl hackererai en het snijden van een pad naar een rustig kustplaatsje door de mysterieuze bossen, kastelen vergeven is van strijd-velden vernietigd. Wanneer de eindeloze spervuur van vijanden heeft verslagen, wat een opluchting zal het aan onze held?

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor The Vagrant vanaf 13/06/2018, voor de consoles PC. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

In de volgende truccen pagina van The Vagrant je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je naar de gerelateerde pagina van de Trainer gaat, je downloadt hem en voert hem uit terwijl je speelt, zal het je toelaten nieuwe functies te krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Cherri Andrea640360