Walkthrough van Outpost Zero voor PC

De pagina gewijd aan de trucs van Outpost Zero (PC). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
Outpost Zero: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Outpost Zero! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere geheimen of elementen kent om de walkthrough te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor alle bezoekers.

Outpost Zero is gepubliceerd op 12/06/2018 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Survival Sci-Fi

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Outpost Zero, genaamd: Survival Sci-Fi. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Bouw Drones en Base

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Outpost Zero te bekijken, getiteld: Bouw Drones en Base. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Auto Torentjes, Uranium, en Magnetiet

Hier is de video Auto Torentjes, Uranium, en Magnetiet, nummer 2 van de Gids van Outpost Zero. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Afzuigkap van Olie en Piraten

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Outpost Zero, genaamd: Afzuigkap van Olie en Piraten. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Verslagen door een Martellatore Scarlet

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Outpost Zero te bekijken, getiteld: Verslagen door een Martellatore Scarlet. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Nucleaire reactor en de Uitbreiding van de Basis

Hier is de video Nucleaire reactor en de Uitbreiding van de Basis, nummer 5 van de Gids van Outpost Zero. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360