Outpost Zero: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Outpost Zero (PC)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Outpost Zero! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

In een buitenaardse wereld die zonder de wet zijn, de ontdekkingsreizigers robot hebben de taak van het bouwen van een voorpost voor de menselijke kolonisten. Commando ' s de minion AI, koloniseren van de planeet, en overleven de gevaren van Gaiya. De inheemse flora en fauna, de bedrijven rivalen, de space pirates, de anarchist en de planeet zelf zal een belemmering vormen voor uw opkomst.

Outpost Zero is gepubliceerd op 12/06/2018 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Survival Sci-Fi

Bouw Drones en Base

Auto Torentjes, Uranium, en Magnetiet

Afzuigkap van Olie en Piraten

Verslagen door een Martellatore Scarlet

Nucleaire reactor en de Uitbreiding van de Basis

Cherri Andrea640360