Walkthrough van Defiance 2050 voor PC / PS4 / XBOX ONE

De complete walkthrough en gids van Defiance 2050 voor PC / PS4 / XBOX ONE die in omloop is!
Defiance 2050: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Defiance 2050!

Weet je hoe je deze gids kan verbeteren? We zullen erg blij om te weten hoe, zodat we het artikel beter kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Dit spel is uitgekomen op 10/06/2018 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Defiance 2050 is gepubliceerd.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Defiance 2050: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Defiance 2050

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Het ruimteschip

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Defiance 2050, genaamd: Het ruimteschip. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Rijk van de Chaos

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Defiance 2050 te bekijken, getiteld: Rijk van de Chaos. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Verloren in de Terraforming

Hier is de video Verloren in de Terraforming, nummer 2 van de Gids van Defiance 2050. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Raid de Ark Vallen

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Defiance 2050, genaamd: Raid de Ark Vallen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360