Shining Resonance Refrain: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Shining Resonance Refrain (PC / PS4 / XBOX ONE)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Shining Resonance Refrain. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Speel als Yuma Ilvern en stopt het Rijk van de exploitatie van de kracht van de oude draken, met inbegrip van de Dragon soul Schijnt binnen in je. Met de hulp van je vrienden, het realiseren van uw bestemming, wilt opslaan in de Astoria, en de gratis kracht die je altijd al had.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Shining Resonance Refrain vanaf 9/06/2018, voor de consoles PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Shining Resonance Refrain van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1 - Yuma, De Draak Briljant!

Deel 2 - Griffon: De Strijd Van De Baas!

Deel 3 - Slag Vlag Dragon Baas!

Deel 4 - Rinna, De Dienaar Van Kirika!

Deel 5 - Gae Bolg en de Jinas: de Strijd van de Baas!

Deel 6 - De Afgrond en de Bestrijding van de Baas Van de Orc!

Deel 7 - Beatrice: De Strijd Van De Baas!

Deel 8 - Tje en Zest: de Strijd van de Baas!

Deel 9 - Een Date Met Kirika!

Deel 10 - Joachim en Ette: de Strijd van de Baas!

Deel 11 - Trishula: De Strijd Van De Baas!

Deel 12 - Lied Van Kirika!

Deel 13 - Lestin en Jinas: de Strijd van de Baas!

Cherri Andrea640360