Walkthrough van Identity V voor IPHONE / ANDROID

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Identity V voor IPHONE / ANDROID.
Identity V: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Identity V. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Identity V vanaf 10/07/2018, voor de consoles IPHONE / ANDROID. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Verhaal Scènes 1 en 2

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Identity V, genaamd: Verhaal Scènes 1 en 2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Verhaal Scènes 3 en 4

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Identity V te bekijken, getiteld: Verhaal Scènes 3 en 4. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Multiplayer

Hier is de video Multiplayer, nummer 2 van de Gids van Identity V. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360