Walkthrough van Two Point Hospital voor PC

De pagina gewijd aan de trucs van Two Point Hospital (PC). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
Two Point Hospital: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Two Point Hospital. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Two Point Hospital, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Kent u andere geheimen of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Two Point Hospital is gepubliceerd op 29/07/2018 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Two Point Hospital van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Als je echt veel trucs wilt voor is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar op een andere pagina op deze site waarmee je, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, veel trucs kunt ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je onderaan, altijd op de toegewijde pagina.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Het Eerste Ziekenhuis

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Two Point Hospital, genaamd: Het Eerste Ziekenhuis. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Volgens Het Ziekenhuis

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Two Point Hospital te bekijken, getiteld: Volgens Het Ziekenhuis. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Grote Possiibilità , het Ziekenhuis is een 2 Sterren

Hier is de video Grote Possiibilità , het Ziekenhuis is een 2 Sterren, nummer 2 van de Gids van Two Point Hospital. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360