Two Point Hospital: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Two Point Hospital (PC)

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Two Point Hospital. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Two Point Hospital, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Het ontwerpen van ziekenhuizen uit een droom, verzorging, ziekten in het enkelvoud en in het beheren van een persoonlijke problematisch als uitbreiding van uw nieuwe organisatie in de gezondheidszorg voor de provincie van de Twee punten.

Two Point Hospital is gepubliceerd op 29/07/2018 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Two Point Hospital van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Als je echt veel trucs wilt voor is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar op een andere pagina op deze site waarmee je, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, veel trucs kunt ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je onderaan, altijd op de toegewijde pagina.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Het Eerste Ziekenhuis

Volgens Het Ziekenhuis

Grote Possiibilità , het Ziekenhuis is een 2 Sterren

Cherri Andrea640360