Walkthrough van Heroki voor SWITCH / IPHONE / ANDROID

Walkthrough en gids van Heroki tot SWITCH / IPHONE / ANDROID waaronder .
Heroki: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Heroki en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

We hebben materiaal geldig voor SWITCH / IPHONE / ANDROID. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds SWITCH / IPHONE / ANDROID, de datum waarop Heroki werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

De rotsen van de Lagune

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Heroki, genaamd: De rotsen van de Lagune. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De rotsen van de Lagune: Niveau 2-3

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Heroki te bekijken, getiteld: De rotsen van de Lagune: Niveau 2-3. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De rotsen van de Lagune: Niveaus 4-5

Hier is de video De rotsen van de Lagune: Niveaus 4-5, nummer 2 van de Gids van Heroki. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De rotsen van de Lagune: een Niveau 6-8

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Heroki, genaamd: De rotsen van de Lagune: een Niveau 6-8. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Meren, Heuvels: Niveau 1-2

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Heroki te bekijken, getiteld: Meren, Heuvels: Niveau 1-2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Meren, Heuvels: Niveau 3-4

Hier is de video Meren, Heuvels: Niveau 3-4, nummer 5 van de Gids van Heroki. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Meren, Heuvels: Niveau 5

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Heroki, genaamd: Meren, Heuvels: Niveau 5. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Meren, Heuvels: Niveau 6

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Heroki te bekijken, getiteld: Meren, Heuvels: Niveau 6. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Meren, Heuvels: Niveau 7-8

Hier is de video Meren, Heuvels: Niveau 7-8, nummer 8 van de Gids van Heroki. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Bergen Zand: Niveau 1-2

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Heroki, genaamd: Bergen Zand: Niveau 1-2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Bergen Zand: Niveau 3-4

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Heroki te bekijken, getiteld: Bergen Zand: Niveau 3-4. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Bergen Zand: Niveau 5-6

Hier is de video Bergen Zand: Niveau 5-6, nummer 11 van de Gids van Heroki. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Bergen Zand: Niveau 7-8

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Heroki, genaamd: Bergen Zand: Niveau 7-8. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De eindbaas en het Einde van het Spel

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Heroki te bekijken, getiteld: De eindbaas en het Einde van het Spel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360