Walkthrough van Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

De complete walkthrough en gids van Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH die in omloop is!
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Als u andere geheimen of elementen kent om de walkthrough te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor alle bezoekers.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH, de datum waarop Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Een blast from the past

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans, genaamd: Een blast from the past. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Legendarische Buggy

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans te bekijken, getiteld: De Legendarische Buggy. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Luna park

Hier is de video Luna park, nummer 2 van de Gids van Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Een kwestie van geld

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans, genaamd: Een kwestie van geld. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Legendarische Anulu

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans te bekijken, getiteld: Legendarische Anulu. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De finale van het Spel

Hier is de video De finale van het Spel, nummer 5 van de Gids van Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360