Walkthrough van Ys: Memories of Celceta voor PC / PSVITA

Voltooi Ys: Memories of Celceta dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Ys: Memories of Celceta: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Ys: Memories of Celceta. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PSVITA. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PSVITA of sinds het spel is uitgebracht.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Ys: Memories of Celceta vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je naar de gerelateerde pagina van de Trainer gaat, je downloadt hem en voert hem uit terwijl je speelt, zal het je toelaten nieuwe functies te krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Mijnen Casnia

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Ys: Memories of Celceta, genaamd: Mijnen Casnia. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Baas: Aldovoss

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Ys: Memories of Celceta te bekijken, getiteld: Baas: Aldovoss. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het paleis van de Centrale Overheid

Hier is de video Het paleis van de Centrale Overheid, nummer 2 van de Gids van Ys: Memories of Celceta. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De stad van Casnan

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Ys: Memories of Celceta, genaamd: De stad van Casnan. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De vlakte van de Dieren

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Ys: Memories of Celceta te bekijken, getiteld: De vlakte van de Dieren. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Bos Zonsondergang

Hier is de video Bos Zonsondergang, nummer 5 van de Gids van Ys: Memories of Celceta. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Bos doolhof

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Ys: Memories of Celceta, genaamd: Bos doolhof. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Surge Mistige het Dorp Selray

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Ys: Memories of Celceta te bekijken, getiteld: Surge Mistige het Dorp Selray. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het dorp Selray

Hier is de video Het dorp Selray, nummer 8 van de Gids van Ys: Memories of Celceta. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Coven van de Heilige Beesten

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Ys: Memories of Celceta, genaamd: Coven van de Heilige Beesten. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Baas: Volnake

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Ys: Memories of Celceta te bekijken, getiteld: Baas: Volnake. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Baas: Angoraboras 1/2

Hier is de video Baas: Angoraboras 1/2, nummer 11 van de Gids van Ys: Memories of Celceta. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Baas: Angoraboras 2/2

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Ys: Memories of Celceta, genaamd: Baas: Angoraboras 2/2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360