Ys: Memories of Celceta: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Ys: Memories of Celceta (PC / PSVITA)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Ys: Memories of Celceta. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

De beroemde avonturier, de roodharige Adol Christin wordt wakker in het onbekende land van Celceta, herinneren alleen zijn naam. Join Adol en zijn nieuwe vrienden als hij gaat op een avontuur om de kaart van de woestijn en het terugwinnen van zijn jeugdherinneringen in dit populaire actie-RPG Nihon Falcom.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PSVITA. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PSVITA of sinds het spel is uitgebracht.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Ys: Memories of Celceta vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je naar de gerelateerde pagina van de Trainer gaat, je downloadt hem en voert hem uit terwijl je speelt, zal het je toelaten nieuwe functies te krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Mijnen Casnia

Baas: Aldovoss

Het paleis van de Centrale Overheid

De stad van Casnan

De vlakte van de Dieren

Bos Zonsondergang

Bos doolhof

Surge Mistige het Dorp Selray

Het dorp Selray

Coven van de Heilige Beesten

Baas: Volnake

Baas: Angoraboras 1/2

Baas: Angoraboras 2/2

Cherri Andrea640360