Walkthrough van This is the Police 2 voor PC

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van This is the Police 2 voor PC.
This is the Police 2: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van This is the Police 2. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van This is the Police 2: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van This is the Police 2

We hebben bovendien ook een Trainer gevonden voor dit spel, die we op een aparte pagina op deze site hebben geplaatst. Met dit computerprogramma kun je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en je kan deze tijdens het spelen activeren.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van This is the Police 2, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van This is the Police 2 te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3

Hier is de video Deel 3, nummer 2 van de Gids van This is the Police 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360