We Happy Few: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van We Happy Few (PC)

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van We Happy Few. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op We Happy Few, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

We Happy Few is een spel open-wereld first-person game is gevestigd in een Engeland fantasierijke in de jaren 60. Gedrogeerd door een stof genaamd Vreugde dat maakt je verliest alle besef van de werkelijkheid, een bepaald evenement doet denken en begrijpen dat wat je ervaart, is een illusie. U zult dan in staat zijn om te overleven en te ontsnappen uit deze vreemde wereld en zonder hoop, met behulp van uw vaardigheden van stealth, vechten, en de bouw.

We Happy Few is gepubliceerd op 10/08/2018 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van We Happy Few vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

We hebben bovendien ook een Trainer gevonden voor dit spel, die we op een aparte pagina op deze site hebben geplaatst. Met dit computerprogramma kun je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en je kan deze tijdens het spelen activeren.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9 - De Finale Arthur

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13 - Finale Sally

Deel 14 - Finale Ollie

Cherri Andrea640360