State of Mind: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van State of Mind (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor State of Mind.

Inleiding en Verhaal van het Spel

State of Mind is een spel thriller gebaseerd op het transhumanisme. Het spel verkent thema ' s, zoals een scheiding, dissociatie en de hereniging, in een wereld halfweg tussen een materiële werkelijkheid dystopische, en een virtuele utopische toekomst.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor State of Mind vanaf 15/07/2018, voor de consoles PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van State of Mind: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van State of Mind

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Alle Finales

Cherri Andrea640360