Walkthrough van Detective Gallo voor PC / PS4 / SWITCH

De pagina gewijd aan de trucs van Detective Gallo (PC / PS4 / SWITCH). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
Detective Gallo: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Detective Gallo. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Kent u andere geheimen of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Dit spel is uitgekomen op 08/18/2018 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Detective Gallo is gepubliceerd.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Stap voor stap handleiding deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Detective Gallo, genaamd: Stap voor stap handleiding deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Stap voor stap handleiding deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Detective Gallo te bekijken, getiteld: Stap voor stap handleiding deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360