Guacamelee! 2: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Guacamelee! 2 (PC)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Guacamelee! 2. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

De strijd was nog nooit zo mooi! Het langverwachte vervolg op de smash-actie-platformgame is hier: Guacamelee! 2 neemt de worstelaar Juan Aguacate uit de omgeving voor een fantastisch nieuw avontuur in de stijl van Metroidvania, waar moet u nog steeds geconfronteerd met zijn grootste uitdaging - een schurk die dreigt te vernietigen de structuur van de Mexiverso! Verken een enorme wereld met de hand gemaakt, geïnspireerd door de cultuur en de folklore van de mexicaanse, vol nieuwe en vervelende vijanden (en een aantal oude vrienden!). Leren een breed repertoire van bewegingen van het worstelen te weren van de hordes van het skelet en het overwinnen van de beperkingen en uitdagingen.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Cherri Andrea640360