Walkthrough van Shenmue I & II voor PC / PS4 / XBOX ONE

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Shenmue I & II voor PC / PS4 / XBOX ONE.
Shenmue I & II: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Shenmue I & II. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Shenmue I & II is gepubliceerd op 21/08/2018 voor PC / PS4 / XBOX ONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Shenmue I & II vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar op een speciale pagina! Een trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kan ontgrendelen.'

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Oplossing van Shenmue

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Shenmue I & II, genaamd: Oplossing van Shenmue. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Oplossing van Shenmue 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Shenmue I & II te bekijken, getiteld: Oplossing van Shenmue 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360