Walkthrough van Yakuza Kiwami 2 voor PC / PS4

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Yakuza Kiwami 2 voor PC / PS4.
Yakuza Kiwami 2: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Yakuza Kiwami 2. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Yakuza Kiwami 2, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Yakuza Kiwami 2. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Yakuza Kiwami 2, genaamd: Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Vechten Ryuji Goda

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Yakuza Kiwami 2 te bekijken, getiteld: Vechten Ryuji Goda. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Opslaan in database nederlands en Kamurocho

Hier is de video Opslaan in database nederlands en Kamurocho, nummer 2 van de Gids van Yakuza Kiwami 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Club van Vier Briljante

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Yakuza Kiwami 2, genaamd: Club van Vier Briljante. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het mysterie van de Tojo Clan

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Yakuza Kiwami 2 te bekijken, getiteld: Het mysterie van de Tojo Clan. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Vechten tegen Goro Majima

Hier is de video Vechten tegen Goro Majima, nummer 5 van de Gids van Yakuza Kiwami 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het vinden van Daigo en de Man in het Zwart

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Yakuza Kiwami 2, genaamd: Het vinden van Daigo en de Man in het Zwart. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De gevechten in Bars en Buitenlandse

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Yakuza Kiwami 2 te bekijken, getiteld: De gevechten in Bars en Buitenlandse. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De eindbaas en het Einde van het Spel

Hier is de video De eindbaas en het Einde van het Spel, nummer 8 van de Gids van Yakuza Kiwami 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360