Yakuza Kiwami 2: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Yakuza Kiwami 2 (PC / PS4)

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Yakuza Kiwami 2. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Yakuza Kiwami 2, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Het spel is een remake van Yakuza 2 is gebouwd op de Dragon Motor gebruikt door Yakuza 6: Het Lied van het Leven, en vormt een extra scenario van de Waarheid van Goro Majima, waar Goro Majima is speelbaar, een groot aantal nog nooit eerder vertelde verhalen en werpen een geheel nieuw, met inbegrip van Hakuryu in de rol van Ryo Takashima, Susumu Terajima in de schoenen van Jiro Kawara, Houka Kinoshita in de rol van Wataru Kurahashi, en Yuichi Kimura in de rol van Tsutomu Bessho. De metal bands alternatieve japanse SiM zal omgaan met de theme song.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Yakuza Kiwami 2. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Proloog

Vechten Ryuji Goda

Opslaan in database nederlands en Kamurocho

Club van Vier Briljante

Het mysterie van de Tojo Clan

Vechten tegen Goro Majima

Het vinden van Daigo en de Man in het Zwart

De gevechten in Bars en Buitenlandse

De eindbaas en het Einde van het Spel

Cherri Andrea640360