Downward Spiral: Horus Station: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Downward Spiral: Horus Station (PC / PS4)

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Downward Spiral: Horus Station en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Neerwaartse Spiraal: de Horus Station trekt spelers door middel van een verloren schip verlaten door de bemanning. Het oplossen van het mysterie van het ruimtestation vereist vernuft en vindingrijkheid, terwijl het bestrijden of voorkomen van onbekende gevaren. Het gebruik van de hardware onderhoud van het schip, zoals de lanciabulloni, de kanonnen van het spoor en de arc lassers om de bedreigingen te verwijderen, los puzzels op en ontdek de waarheid over waarom het station van Horus is links bewegen in de ruimte.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4, de datum waarop Downward Spiral: Horus Station werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Handelingen 1 en 2

Act 3

Act 4

Act 5

Act 6

Act 7

Act 8

Cherri Andrea640360