The Messenger: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van The Messenger (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van The Messenger! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Terwijl een leger van demonen belegerde het dorp, een jonge ninja avontuur in een vervloekte wereld, het leveren van een fundamentele rol voor het voortbestaan van zijn clan. Het nemen van voordeel van de verwachtingen van de spelers als het belangrijkste bestanddeel van het ontwerp van het spel, De Boodschapper is voor de eerste keer gepresenteerd als een actie platformgame 8-bit met een eenvoudig verhaal, die zich ontvouwt in een episch verhaal rondtrekkende, het openbaart zich als een spel Metroidvania 16-bits full replay en droge humor.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Cherri Andrea640360