Planet Alpha: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Planet Alpha (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Planet Alpha. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Planet Alpha, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Planeet Alpha is een sfeervolle side-scrolling platform avontuur spel. De combinatie van snelle platformactie, creatieve puzzels, stealth mechanics en een unieke stijl te creëren een onvergetelijke ervaring. Je wordt wakker in een vreemde, buitenaardse wereld dat is de thuisbasis van vele mysterieuze, exotische flora en fauna. Als je verkennen van de wereld om u heen, zult u in staat om te ontdekken de mogelijkheid om te draaien en de controle van de planeet. Deze wereld is echt zo rustig en sereen als het lijkt, en wat hebben we ontdekt?

Planet Alpha is gepubliceerd op 09/18/2018 voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360